Nasıl emin değilim abla

Goji değil mi yoksa bunlar?

Başka birşey yedirme bize goji niyetine
Örneğin Albizia julibrissin (Gülibrişim) ve Caesalpinia gilliesii (Paşa bıyığı) ikiside aynı familyadandır.İkiside baklagillerdendir yani.Ama biri zehirli,diğeri değildir.Gerçi bu örnektekiler farklı cins ve türler.Fakat her nekadar cinsleri farklı olsa da oldukça benzer özellikleri vardır.Yapraklarının büyüklüğü,şekli geceleri kapatıp,gündüzleri tekrar açmaları vs.
Gojiye dönersek tekrar ,seninki aynı türün farklı alt türleriyse pek sorun olacağını sanmıyorum ama yinede bir botanikçi değilim bilemem.Ayrıca emin değilim goji herhalde diyorsun ,yani türünden de emin değiliz
Hımm ohalde uzman arkadaşların yardımına ihtiyacımız var.Türü,alt türü nedir? Goji gibi yenilebilinir mi? Aynı besin değerlerine sahip midir vs. Diğer arkadaşları bilmiyorum ama ben yicem bunu.Oyüzden bi şekilde edinmek gerekli bu bilgileri.
Ben fotoğrafını çekiyim diyorum ama üstlerinde doğru dürüst yaprak kalmadı.Arkadaşlar için pek açıklayıcı olmayacaktır benim fotoğraflar.İyice inceleyelim bence taklaya geliriz sonra

Saygılar...