View Single Post
Eski 01-11-2009, 14:21   #566
incikarsan
Ağaç Dostu

incikarsan's Avatar

Giriş Tarihi: 28-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi limon Mesajı Göster
Teşekkür ederim. İnşallah hayallerinize tez zamanda kavuşursunuz.

Bahçe hayali kuran arkadaşlar aslında bu hayallerine kavuşabilirler. İstanbul'da daire fiyatına şehrin merkezine biraz uzakta müstakil bahçeli evler bulabiliyorsunuz. Şehrin merkezine uzak olsalar da ulaşım şehir içinden inanın çok daha kolay. Bu yazdığım hem kiralık hem de satılık evler için de geçerli. Şahsen şehir merkezinde egzoslu havayı solumaktansa sabahları yarım saat erken kalkıp yola çıkmayı tercih ederim. Olabilmesi muhtemel hayallerinizi ertelemeyin, hayat çok kısa.
Sayin Limon,
Size tamamen katiliyorum.Ben de sehir disinda bahceli bir evde yasiyorum.Sehrin gurultusunden,tozundan, sicagindan,egzos dumanindan uzak.Ancak isiniz hangi yakadaysa veya emekli olduktan sonra hangi yakada oturmayi dusunuyorsaniz otarafta yer alin diye oneririm arkadaslara cunku is saatlerinde bogaz trafigi bir kabustur.Bahceli ev hayali kuran doga dostu ve asigi arkadaslar, hazir bu sitede birbirimizi tanimaya basladik,nicin birkac arkadas bir araya gelip,begendiginiz bir araziyi ortaklasa alip hayallerinizi
gerceklestirmeyesiniz? Herseyi cok daha ucuza maledersiniz.Tum masraflar ortak.Yeni konu basligi ORTAK BIR ARAZI olabilir mi?

incikarsan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön