Az önceki yazıda eklemeyi unuttum. Şu anda iki adet sığala ağacım var. Daha doğrusu üç adet. Fakat bir tanesi iyi gelişim göstermiyor. Diğerlerine uyguladıklarımı yani bakımı, gubrelemeyi bu fidana da uyguladım. Sığala ağacını tohumdan yetiştirmeye çalışıyorum. Çünkü fidan bulma ihtimalim yok. İşin ilginç tarafı koskoca Eskişehir' de fidanlık (Eskişehir'in en onemli fidan üretim yeri aynı zamanda piknik alanı) ta istediğiniz gibi fidan bulamıyorsunuz. Bulsanızda 2000 tane alacaksan vereyim diyorlar. Ne garip bir çelişkidir bu. Çarşıda yer alan küçük fidan satan yerlerde ise kısıtlı sayıda var ve pahalı. Bu fidan işini nasıl çözecğim bilmiyorum fakat bir yol bulmaya çalışacağım.
Şu aralar bir takıntım var. Takıntım yosun bulmak. Bunun için köşe bucak aranıyorum. Gözlerim ise yeri tarayıp duruyor. Yakında bozuk paraları bulmaya başlarım artık.

Taşların arasında var aslında fakat temiz kimsenin basmadığı yosun parçalarını toplamaya çalışıyorum. Yosunların bir kısmını ustten kırpıp kuruttum ve eşelediğim toprağın üzerine serptim. Bakalım başarı sağlayabilecekmiyim. Kendinize iyi bakın.