View Single Post
Eski 30-10-2009, 06:32   #82
inniva
Yeni Üye

inniva's Avatar

Giriş Tarihi: 10-11-2008
Merhaba. Geçmişte değilde bugünden bahsederek konuya girmek istiyorum.Kızımın çok istemesi benimde öteden beri zaten içimde olan bir istek ve merak ile sincap aldım, bir ağaç sincabı. Evcilleşemeyen bir canlı ve evcilleşemeyeceğini evde de yaşatmanın zor ve ve hayvan için kötü olduğunu bilerek aldım, ama elimden geldiğince kendi doğal ortamını oluşturmaya çalıştım, 40cm lik kafesinden kurtulması için proje ve uygulaması bana ait olmak üzere ona yeni bir yaşam alanı yaptım, bugün itibari ile yeni yuvasına geçecek, heyecandan uyuyamadım bile sabahın köründe kalkıp yuvasına baktım ki aksi giden bişi varmı diye, baktım çünkü yuvasında resimdede göreceğiniz gibi ortasından bir dere akıyor. 150 cm boyu 50 cm eni ve 70 cm yüksekliği var. arkada yeşil bitkiler ektim ortada akan bir su yan tarafı ve üstü pleksi glas kaplı, kafes görmesin diye. geri kalan yerlere taş ve toprak koyacağım. bugün akşama bitecek son resimlerinide atarım. bu arada unutuyordum, bize faydası ne mi oldu. kızım o kadar sevindi ki, onunla konuşuyor, gezdiriyor, değişik bir hava keldi kızıma, hayvan sevgisini öğreniyor.

Düzenleyen inniva : 30-10-2009 saat 06:35 Neden: resim ekleme
inniva Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön