sn lilium /selamlar
Bu yazısmamız sn meyveli tepey le yaklasık 15 gun onceydi,gorev itibarıyle ben fazla ilgilenemiyorum esim ve dostlarım yardımcı oluyorlar bu tespitlerim zeytinlikleri hızlı bir sekilde dikkatlice sorumluluk hissederek yapmaya calıstıgım ziyaret sırasında ön tespitlerdi,tanelerin ustu ince bir film tabakasıyla kaolinle kaplı oldugu icin silmeden ve uzaktan bakarak anlamak mumkun degil ortalamalar ortalaması alarak bu aranı sorumluluk hissederek tespit etmistim su an izindeyim ve zeytinler taplanmaya basladı kesin tespitim sudur ki 100 tanede 2-3 tane zeytin sinegi zararı var bunlarda iyi kaolin atılamayan bır kac agacın ortalamaları yukseltmesi sonucunda olustu kesinlikle taneler onceki senelere gore cok daha ince kabuklu ve dolgunlar.(sulama sayısı aynı)
Bizlerde bu konuda sn meyveli tepey le aynı heyecanı hissediyoruz.Nasıl oluyorda bizim gibi bir zeytin ulkesi bu kadar basit fakat etkili bir urunu tanımıyor cevabı sanırım basit hangi organik ilac kolay ruhsat almıs **** fiyatı ucuz tutulup desteklenmis ki
a.d.
|