sevgili dostlar bir buçuk gün yağmur ve elektrik kesintisi sonucu verdiğimiz aradan sonra bu gün saat 10,30'da tekrar kazım devam etti.heycan, merak had saffada bende.

29 Ekim bayramdan dolayı öğleden sonra izin başladı. Siteye vardım yemek molasından sonra kazım işlemi devam etti.Kapıcımız Mahmut efendiden rica ettik yakındaki kuyunun derinliğini ölçmesi için. Bu arada kuyudan çıkan toprak yanıltıyor Gazi ustayı ve ismail ustayı.Eski kuyu 8,5 metre bizim kuyu ise 7,60cm. Bir süre sonunda kuyunun metrajı 8 metre oldu.İlk müjdeli haberi Kuyuda bulunan ismail usta kısık bir sesle su çıktı dedi.Tekrar sordum ne dedin diye su su çıktı dedi. Sevincimi tahmin edebiliyorsunuzdur

Sevincimi bir kaç site sakini ve oğlumla paylaştım. Suyun yerini bakır çubukla benim tesbit etmem ayrı bir sorumluluk yükledi.İlk su tesbiti için teklifimi aldım bile

.Suyun kuyunun ortasında görünür bir şekilde yüzeye çıktığını gözlemleye biliyorduk.Yarın Tatil fırsatıyla sabah erkenden kazıma devam edeceğiz. Bu arada bana destek olan Başta Yöneticimiz Bekir Bey, Ustalar gazi ve ismail usta, Kapıcımız Mahmut efendiye çok teşekkür ederim. Gelişmelerden haberdar edeceğim. Saygılar sevgiler