View Single Post
Eski 28-10-2009, 14:15   #987
Orhan Özbilgiç
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Adalet Hanım;
''Kasımda Samsun'a gideceğim.'' Diyordum. Ama dayanamadım. 22 ekimde çıkıp geldim. Tabii eşimle birlikte. İyiki gelmişim, iki ayda otlar neredeyse diz boyu olmuşlardı. Bir haftadır, bahçe temizliği ile uğraşıyorum. Nihayet bu sabah bitti. Peşinden de yağmur başladı.
Geldiğimiz gün kü halini resimlemiştim. şimdi de traş olmuş haliyle resimliyeyim, dedim. Bir de ne göreyim? Şarj bitmiş. Aleti aradım. Bulamadım. Büyük olasılıkla İstanbul' da bırakıp geldim.
Derhal oradaki oğullarımdan küçüğünü aradım. Tabii işte olduğu için akşama bakacak sağa sola..İşte bu diyaloğumuz esnasında sizden gelen tohumlardan sözetti. Akşamdan sonra tekrar görüştüğümüzde, beyaz datura tohumları ile ilgili uyarınızı, O' na hatırlatacağım.
Çok teşekkürederim. Çok duyarlısınız. hani derler ya: ''Allah gönlünüze göre versin!''
Bu sene benim dağıtabileceğim sadece sarı çiçekli, suzan tohumları olacak. Onlarda henüz yeni olgunlaşıyor. Aralık ayı ortalarında, İstanbul' a döndüğümüzde gönderirim artık. Şimdilik kimseye söz veremedim. Çünkü buradaki nemli iklimde tohum tutup tutmayacağından emin değildim. Ama tutuyorlar.
Neyse.. Tekrar teşekküreder, sağlık ve esenlik dilerim.

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön