View Single Post
Eski 27-10-2009, 13:06   #108
Dogasever
Ağaç Dostu

Dogasever's Avatar

Giriş Tarihi: 05-04-2007
Sn Serguzen

EM'ye katkılarınız için çok teşekkür ederim. Avusturyada asma yapragı ozu ve EM ile yapılan çalışmayı sizden duydum ve çok sevindim. Kestane ağaçlarının çözümsüz diye bilinen hastalığı tüm dünyadaki kestane ağaçlarını sarmaktadır. Bu konuyla ilgili elinizde makale varsa ve bana yollarsanız çok sevinirim. Beni arama zahmetinden kurtarmış olursunuz. kayalci@hotmail.com

Ayrıca, artık burada yazan arkadaşlar beni de aştıkları için daha da çok sevinmekteyim.

Yalnız yazınızda küçük bir eksiklik gördüm. Müsaadenizle tamamlamak isterim. EM organizasyonunun amacı, EM'yi kullanan her ülkede yerel olarak üretmektir. Çünkü EMRO (EM organizasyon) taşıma yaparak küresel ısınmaya neden olmak istememektedir. EM'nin dünyada sadece 2 üreticisi yoktur. Bugün Avrupa'da Almanya, Hollanda, İspanya, Avusturya, Polonya ve Türkiye EM üretmektedir. Ayrıca Asya, Afrika, Avustralya ve Güney Amerika'da da onlarca üretici ülke vardır. Her üretimin kalitesi, o ülkeye yakın uzman ülkeye numune gönderilerek kontrol edildikten sonra satışa sunulmaktadır. Bize yakın uzman ülke Almanya'dır. Saygı ve sevgilerimle.

Düzenleyen Dogasever : 27-10-2009 saat 13:07 Neden: yazım hatası
Dogasever Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön