View Single Post
Eski 26-10-2009, 21:33   #108
bahtiyar02
Ağaç Dostu.

bahtiyar02's Avatar

Giriş Tarihi: 14-09-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kalambaklı Mesajı Göster
Sayın bahtiyar02; Şimdi siz hiltiyle 10 metre kuyu kazıp, su bulacağınızı ve 103 nolu mesajdaki büzleri kullanarak kuyuyu örecek buradan su alacağınızı insanlara anlatıyorsunuz, insanlarda size inanıyor.Bunları açılmış kuyulardan örneklerle gösterirmisiniz, ayrıca siz sondaj işçisi iseniz, sondaj çalışmasındaki göreviniz ve çalıştığınız firmaları bana yazarmısınız, ben 30 senelik sondaj firması sahibiyim böyle bir reklam görmedim.
Kolay gelsin.
sayın kalambaklı.. öncelikle şunu belirtiyim kullandığınız kelimelere çok dikkat edin. reklamını yaptığım bir şey yok ortada.El kuyusu burada anlattığım yöntemlerle yapılmakta olduğunu belirtim ve dostlarla paylaşmak istedim. Ayrıca özellikle Adıyaman merkezde ve çevresinde bir çok kuyu el sistemiyle kazılmış ve halende kazılmaktadır.Adıyaman merkezde el kuyuları yüzey suyu amaçlanarak kazılmaktadır.Yüzey sularıda 7-10 metreleri arasında genelde çıkmaktadır.Örnek değil bilakis ben ve sitedeki komşularımın gözlemlerini ve yapılan çalışmaları paylaşıyorum.Benim profilime bakmışsınız ama görmemişsiniz.Ben petrol ve doğal gaz arama kulesinde sondaj işçisiyim.Sizin gibi su sondaj makinelerinde çalışmıyorum.Konuyu lütfen dikkatli okuyun ondan sonra yorumunuzu veya eleştirinizi yapın.
Benim abarttığımı veya başka şekilde anllatığımı sanıyorsanız Adıyamana gelip görebilirsiniz.

bahtiyar02 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön