View Single Post
Eski 26-10-2009, 14:14   #98
bahtiyar02
Ağaç Dostu.

bahtiyar02's Avatar

Giriş Tarihi: 14-09-2006
Hiltiyle Su kuyusu kazdırma

Merhaba dostlar..Bulunduğum sitenin bahçesine el kuyusu kazdırmaya karar verdik. Su tespitini http://www.subulur.net sitesinde Ferhat beyle telefonla görüşüp, bana kendisinin uyguladığı bakır çubuk yöntemini anlattı. uygulayıp belirledik.Benim kan gurubum 0RH +(pozitif)Ellerim arasında bakır çubukları tutarak site bahçesinde gezindim uygulama sonucunda bakır çubukların sağa ve sola hızlı bir şekilde açıldığını bir kaç testle görünce noktayı tespit ettik.Bu arada telefonla bizlerden yardımını esirgemeyen Ferhat beye çok teşekkür eder saygılarımızı sunarız.Adıyaman merkezde hilti ile kuyu kazıldığını duyduğumuzda hem zaman hemde ücret konusu biraz sevindirdi.metresini 100tl'ye kazıyorlar. kuyu içini taş ve beton örme işçiliği dahil.Kuyuya konulacak malzemelerini biz alacağız. Amacımız siteye 20 metre uzaklıkta bulunan elle kazılan kuyu var onun derinliği 8 metre.Halen içinde yaklaşık 3 metrelik su bulunmakta. Cumartesi saat 11,30 da 1,5 yarı çapında bir daire şeklinde kazılmaya başlandı. Kuyunun ilk resimlerini ve gelişmeleri sizlerle paylaşmak istedim.

Eklenen Resimler

bahtiyar02 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön