View Single Post
Eski 25-10-2009, 13:43   #82
canerman
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 17-10-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akinselcuk Mesajı Göster
Sayın Canerman,

Adana da , Antalya Kumluca da ve tam yerini bilmediğim iç Ege de bir yerlerde 4 - 5 tane Dizayn dan satın alınmış Miracle serası var. Bu seraları google eartten yakalama imkanı bile var.

Dizaynın reklamında üretimi satın alıyoruz diyor ama bu her zanman yüksek fiyattan alacakları anlamına gelmiyor. En yakındaki hal fiyatının biraz altında bir fiyatta olabilir. Dikkat edin, eğer hal fiyatına satın alınacaksa böyle yüksek bir kuruluş maliyetiyle bu işe girmek ne kadar kazançlı ?

Pazarınızı ayarlayın ve serayı kendiniz kurun. Bunları yapamıyorsanız bu işe hiç bulaşmayın....

Bende bir buçuk aydır topraksız tarım hakkında araştırıyordum ve geçenlerde iş aranılan sitelerde dizayn grubun yurt dışı satış tecrübesi olan ziraat müh. aradığına rastladım eee yani buda herkesin yapabileceği birşey. (aramayı 2007 yılında yapmış dizayn grup.) tecrübeli ve pazar bilgisi olan biriyle satış yapmak kolay ve bulmakta kolay, parayı veren düdüğü çalar hesabı.

Ayrıcana 10 donumluk sera istenilenin yarı fiyatına kuruluyor kalanını yine sektordeki tecrubeli insanlara harcasanız yine çok iyi satış yaparsınız gibime geliyor bilmiyorum yanılıyor muyum.?

canerman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön