Taraflardan birine yeniden söz hakkı verilmesi şimdilik iyi bir gelişme olarak görülüyor. Kişisel rahatsızlıklarından dolayı Oğuz Bey' in konuya daha hassas, farklı ve hatta hukuksal açıdan yaklaşması da doğaldır. Uzlaşma belki başka platformalarda ve süreçlerde aranmaya devam edecektir.
Roa kullanmaya devam eden biri olarak, ürünle ilgili sonucu ben de merakla bekliyorum. Kimyasal kullanmaktan itina ile kaçındığımdan, tehlikesi ve riski bilimsel olarak kanıtlanıp açıklanmadıkça da alternatif ürünleri güven hissettiğim takdirde kullanmaya devam edeceğim. Hala gelişme gösteren bitkilerim, kullanırken evdeki canlarımın hayati riskle karşı karşıya kalmaması bana devam etmemle ilgili olumlu sonuç veriyor. Eğer uzun vadede şimdiye kadar açıklanmamış bir tehlike söz konusu ise, o da pilot uygulamayı kabul ettiğim için zaten göze aldığım bir riskti. Ürünü, kişisel, mesleki anlaşmazlıkların ötesinde tarafsız olarak tutmaya çalışacağım kendi adıma. Site yönetiminin de bu süreç zarfında bilgilendirme konusunda hassas davranacağı konusunda kuşkum yok.
Sevgilerimle,
|