Oksidasyona karşı yeni bir nefer (akcan67)
Sayın ;akcan67 samimi açıklamalarına katılarak benim de sana çok samimi açıklamalarla kendi konu başlıklarımda ve hobi çalışmalarla buralara nereden geldiğimi belirtmem size başarılarımın hakkında fikir verecektir.
Arkadaşım ben pratikten gelme elektronik teknisyenliğimle Tv tamirciliği uydu montaj işlerinin içinden gelerek şehir hayatının stresinden nasıl kurtulurum arayışlarıyla kırsal hayat benim tek aternatifim olacak inancıyla ekolojik hayat anlayışıma günülden bağlanarak. Tam 12 yılımı vererek yılmadım,sıkılmadım yorulmadım araştırdım öğrendim,öğrendiklerimi pratiğe dökerek yüzde yüze varan müspet sonuçlar alınca daha da bağlandım, insan bir şeyi gönülden isterse hiç zorluk yaşamıyor aksine zevk alıyorsa bu işin sonuda başarının kaçarı yok.
Bu açıklamalarım senin içinden gelen samimi itiraflardan çıkan sonuçlara cevap niteliği olarak kendime yakın, konu başlıklarıma ivme kazandırarak motivasyonumu arttıcağı inancıyla Etkin mikro organizmaların alemine kazanılmış bir dost oluşunun ifadesi olacaktır. Sevgiyle kal..
Düzenleyen epsody : 23-10-2009 saat 09:03
Neden: başlıkta eksik harf
|