View Single Post
Eski 22-10-2009, 10:54   #4
Mutlu Kutlu
Ağaç Dostu.

Giriş Tarihi: 29-08-2008
Bir müşterim avakado meyvesi istedi 30 tane. Bende bahçemdeki avakado meyve tutmuş hazır ondan kopardım tadına baktım güzel, topladım gönderdim.

1 hafta sonra telefon ettim, avakadolar nasıl beğendinizmi diye. Tadı çok güzel kabuğu ince hatta kabuğuyla beraber yemek bile güzel, ama bazılarından bir kurt çıkıyor pire gibi zıplıyor. Olsun yinede biz beğendik dedi.

Şimdi birilerine sorsanız kurtlu meyve yemekmi istersin, ilaçlımı diye. Vereceği cevap hayatta kurtlusunu yemem olur.

Bütün mesele görüp iğrendiklerimizde, peki görmeden yediğimiz 1500 kat fazla ilaç dozu ne olacak. İlaç bu kokmuyo, elle tutulmuyor ve gözle görülmüyor. Ama kurtçuğu yakalarsınız atarsınız kalanı yersiniz. Yakalayamadan farketmeden yerseniz, yüksek besin değeri olan proteinini bünyenize katmış olursunuz.

Bence kampanyalar başlatılmalı ''Haydi vatandaş kurtlu meyve ve sebze ye kansere yakalanma'' gibisinden. Bir faydası olmaz ama belki bazıları kurtçuklu besin tüketmeye razı olur. Toplum olarak gösterişli besinlere zaafımız var. Varsın olsun kanserden ölelim.

Mutlu Kutlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön