View Single Post
Eski 18-10-2009, 19:25   #289
Oğuz Karsan
Ağaç Dostu

Oğuz Karsan's Avatar

Giriş Tarihi: 04-12-2006
Merhaba.

Bu hafta, yani dün Sn. Acarextt03 ile tanıştım.

Ne zamandır merak ettiğim hobi bahçesine geldim. Kendisini bahçede çalışırken buldum.

Name:  IMG_1760.jpg
Views: 1082
Size:  70.2 KB

Bahçenin resimlerini görmüştüm ama yanına gidince daha da beğendim. Herşey yerli yerinde ve düzenliydi. Tarlalarda görmeye alıştığımız ortalıkta artıklar ve çöp yığınları, Naylonlar ve kırık saksılar da yoktu. Kısaca çok sevimli bir alandı.

Name:  IMG_1761.jpg
Views: 964
Size:  44.4 KB

Herkesin yeri belliydi ve ortada düzen göze çarpıyordu. Sadece Acarextt03 ve ailesi çalışmaya gelmişlerdi. Bazı arkadaşlar, yorulduklarında, gölgesinde dinlenebilecekleri yerler yapmışlardı.

Name:  IMG_1762.jpg
Views: 888
Size:  69.6 KB

Bu sabah tekrar ziyerete gitmek istedim ama yapamadım. Hava muhalefeti nedeniyle ertelemek zorunda kaldım.

Çok huzurlu ve rahatlatıcı bir ortamdı. Hepinize tavsiye ederim.

Ziyarete gitmek isteyenlere bir de ben tarif edeyim : Poloneköy ve Cumhuriyetköyden gelen yol ile Reşadiyeden gelen yolun kesiştiği yerde arkanızı polonezköye verip dümdüz gidecek olursanız, yolun nihayetinde metal bir köprüden geçeceksiniz. Sağa dönerseniz Kılıçlı'ya, Karakiraz'a, Kurna'ya, Sahilköy'e, Doğancılı'ya, Alacalı'ya, Sofular'a, Şile'ye, Ağva'ya, Adapazarı'na gider. Biraz abarttım galiba.

Siz sola dönüp Bozhane ve Öğümceye giden yola gireceksiniz. Tahminen iki km sonra solda güzel bir çayırı ve araziyi göreceksiniz tabelası da var. Ama şu an üzerinde ne yazdığını tam hatırlayamıyorum Hobi bahçesi yazıyordu ama başka ne vardı hatırlayamadım.

Saygılar

Eklenen Resimler

Oğuz Karsan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön