selamlar,
Umarım akşama kadar kalırsınız ben de yetişebilirim size. Yarın bir aksilik olmazsa ben ve köpeğim Kuzey ile size katılmak isterim. Aslında geçen pazar uğradım ama cumartesi orada olduğunuzu söylediler. Neyse lafı uzatmayayım, oraların yerlisi olarak şunları söyleyebilirim; sabahları çok çiğ olur. Sabah bahçede iki tur attığımda, sırılsıklam oluyorum. Yani ekinlerin ayaz yemesi çok mümkün.Eğer kışın bir şeyler ekilmesi planlanıyorsa, mutlaka basit de olsa kapatılmalı. Zira ben bu sene ektiğim bazı ağaçları korumaya almayı düşünüyorum. Hatta köylüler bu dönemde bile ayaz vurabilir diyorlar.
Kereste işini halledebiliriz diye düşünüyorum. yarın etraflıca konuşuruz. Brokoli tohumu ben de var yarın getiririm. Daha doğrusu elimdeki tüm tohumları getiririm, bakarız beraber. Eğer köylülerden bulabilirsem ve kokusuna da katlanabilirsen pırasa fidesi de getiririm.
Cumartesi köyde kalacağımdan, yolu bilmeyen arkadaşları belli bir yerden alabilirm. Hatta arabası olmayan ama gelmek isteyenleri de belli bir yerden alabilirim. Bunun için özelime bilgi birakmanız yeterli.
Yarın görüşmek üzere... yeşil kalın...
|