Fırat Çavaş Playing for Change ile bağlantı kurup, çalışmaya başladığında kimsenin aklında, bunun bir Doğa için Çal projesi olacağı fikri yoktu.
Kayıtları yaptıkça birlikte izliyorduk. Bugün de 10 kişi oldu, bugün 15 diye devam ederken, gruba Can Narin de katıldı.
Onun sesinden dinlediğim
"Sen yağmur ol, ben bulut" cümlesinin tetiklemesi üzerine başladı her şey... Bu arada çalışmanın yarısından fazlası tamamlanmıştı.
Müzik her zaman ilgi geçer, bunun daha da fazla ilgi çekeceği belliydi. Doğa sorunlarına ilginin az olduğunu ilk elden biliyorum. Bakınız; forumun
Doğa, Çevre, Ekoloji, Gıda Hukuk ve Politikaları bölümü
Bu çalışma, neden "piiiişşşt" deme görevini üstlenip, çektiği ilgiyi doğa sorunlarına da yönetmesin?
Görüntülerin yeterince doğa görüntüsü içermemesinin nedeni bu. Diyeceksiniz ki senin avatarınla başlıyor. Projenin amacını belirledikten sonra, Tayfun'un yer aldığı görüntüler, benim meşhur ağacın altında tekrar çekildi ve onlar montajlandı.
Geleyim esas söylemek istediğime. Bu kurumsal bir bir ciddiyet ve kurumsal olaraklar içinde hazırlanmış bir çalışma değil.
Sorun belli, ona işaret etmek için, elime geçen olanağı kullandım.
Çekim yapılan videonun bile sınırlı bir süre için, ödünç alındığını söyleyeyim de gerisini siz düşünün
Tüm yapılması gerekenleri belli kişilerden beklemeyin. Bizim elimizden şu an için, sizleri ve destekleyen STK'ları dinlemek için başını çevirmiş, konuya duyarlı bir kalabalığı toplamak geldi. Hazır dinliyorlarken, söylenmesi gerekenleri söyler misiniz?
Sevgiler