Sevgili Berna;
Mesajına cevabım biraz geçik’ti kusura bakma.
Üniversiteyi kazanamamana üzüldüm.Biraz daha özverili,istekli çalıştığında kazanacağına eminim sen başarırısın buna inan.Ama yapman gereken ileride seni mutlu edecek ,severek ve isteyerek işe gideceğin bir meslek kolunu seçmeni tavsiye ederim.İnsanlar Üniversite bitiriyorlar ama istedikleri meslek olmadığından ya mutsuz oluyorlar,**** işten soğuyorlar,çalışmak istemiyorlar.Buna dikkat et zaten sen bunun farkına varmışındır.Ben ufak bir dip not eklemek istedim.
Aslına bakarsan,bana kalsa 12 yıl beklemeyeceğim hemen gitmek istiyorum İstanbul’dan.Şuan için beni İstanbul’a bağlayan sebepler var.25 yıllık hizmet süremin dolmasına 3,5 yıl var.Emeklilik yaşımın dolmasına 11 yıl var.Oğluma okutup meslek sahibi etmem gerekiyor.25 yaşına geldiğinde eli iş gönlü güzel bir sevgi tuttuğunda sıra bana gelecek.
11-12 yıllık geçecek zaman içinde çok okuyup,araştırmam ve pratik yapmam lazım.Site hepimiz için bulunmaz bir niğmet.
İlkokulu okuduğum zamanlarda fıstık çamı toğumlarını çok toplardık arkadaşlarımla.Kırıp yerdik içlerini.Kimse kızmasın çocukluk işte

(
İnsanları çocukluklarında yönlerdirebilsek,belki o toplayıpta yediğim tohumlar şimdi meyve veren fıstık çamları olurdu.Bu konu hep aklıma geldiğinde çok üzülüyorum.
Belkide içimdeki fıstık çamı merakı çocukluğumda yediğim fıstıklardan geliyor galiba.Yediğim kadar fıstık çamı yetiştirmem gerek kendimi affetmem için.
Balıkesir bölgesi çok güzel bir yer.Bence her fırsatında oraları gez.Bir sürü güzelliklerle karşılaşacaksın.
Altınoluk Kaz Dağlarına gitmeyi sakın unutma çok güzel her yer zeytinlik,çam ağaçları,ismini bilmediğim bir sürü ağaç.Sessiz,sakin,her taraf yeşil.Bir'de deniz, oda harika.
Mıhlı Şelalesi var ormanın içinde, buz gibi suyu var.Yazın Ağustos sıcağında suya zor girdik,tatlı su balıkları var her tarafta dolaşıyor.Tam Doğa meraklıların yeri.Su biraz tehlikeli,derin yerde yüzme bilmeyenlerin girmemeli.Tatlı suyun kaldırma kuvveti olamadığından,suda denizde yüzdüğünüzden çok daha fazla efor saffetmek gerekiyor.Koca koca enteresan kayalıklar.Anlatmakla bitmez gidip görmek lazım.
Bernacım sana çok yakın arabanız varsa bir saatlik yol.Gitmek istersen sana yol tarifini veririm.
Şimdilik hoşçakal kardeşim berna görüşmek üzere...
Tüm doğaya,ağaçlara ve yeşil olan her şeye benden selamlar....UC