Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi heryerçamolsun
Bana abi demende bir sakınca yok.Aslına bakarsan hoşumada gitti.  Zaten abi kelimesi şirkette devamlı arkadaşlarımdan duydugun saygı ve sevgiyi ifade eden güzel bir kelime.Ufak bir kelimenin ne kadar çok anlam ifade ettiği ve insanı tanımakta ışık tuttuğu kanısındayım.
|
Senin de söylediğin gibi abiciğim, bu küçücük kelime üstünde çok güzel yükler taşıyor; sevgi ve saygıyı taşıyabilmek her kelimeye nasip olmayan bir güzellik
Emin ol o 12 yıl daha da kısalacak çünkü insanın karşısına ne çıkacağı belli olmuyor... Ben de üniversite dışında beni istanbuldan çekip koparacak bir şeyin olmadığına inanıyordum ama istanbulda okumak zorundaydım ve sonra ablamın ataması çıktı ve ben burada, Balıkesir'deyim. Üniversiteyi kazanamadığım halde.. Bİr söz var.. Söyledikleriniz kaderinizdir, diye bence 12 yıl diye düşünme abiciğim.. Daha yakınlara ata hayallerini..
Ben de daha öönce hiç fidan dikmedim öncesinde hep menekşelerle uğraşıyordum ama istanbula gidip geleceğimiz için burada da kimseyi tanımadığımız için(anahtarı kimseye veremediğimizden) yeni evimize menekşe getiremiyorum. Dışarıda ama daha güvenli olan ağaçlara yöneliyorum.
Yaşım konusunda kendimi çok şanslı görüyorum. Ama hiçbir şey için geç değil ve bir atasözü var zararın neresinden dönsek kardır, diye...
Görüşmek üzere.. Yeşille kalın