Sevgili Berna;
Bana abi demende bir sakınca yok.Aslına bakarsan hoşumada gitti.

Zaten abi kelimesi şirkette devamlı arkadaşlarımdan duydugun saygı ve sevgiyi ifade eden güzel bir kelime.Ufak bir kelimenin ne kadar çok anlam ifade ettiği ve insanı tanımakta ışık tuttuğu kanısındayım.Senin yazdıkarınla kullanmış olduğun ifadelerle samimi ve sıcak kanlı bir insan olduğunu,yeniliklere açık ve arkadaşlıklarında samimi,cana yakın ve gerçekçi bir kişiliğn olduğunu tahmin ediyorum.Bernacım...

Umarım yanılmıyorumdur.Hislerim öyle söylüyor.
Resimlerini almama izin verdiğin için teşekkürler.Resimlerinde diğer resimlerimin arasında yer alacak ve hep seni hatırlatacak.
Evinizin bulunduğu bölge yazlık yer olduğundan şimdi oraları sessiz ve sakindir.Dediğin gibi çocukların şu zamanda olmaması dikilecek fidanların büyümesi ve korunması bakımından tam zamanı.Aslına bakarsan benimde fidelerin dikimi konusunda pek bilgim yok.Sitede bu konular hakkında arkadaşların yazmış oldukları yazıları ve E_dergi'yi okuyarak bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.Daha okuyup faydalanacağım çok uzun bir yol var önümde.
Belki sen ben den fide dikimi bakımından daha tecrübelisindir.Usta'ya ahkam kesmek olmaz, ne dersin
Keşke senin yaşında, olsaydım geriye bakınca insan neleri kaçırdığının farkına çok geç varıyor.İnsan; Ne kadar gereksiz seylerle vakit geçirdiğini anlıyor... İlerde bir gün dertleşiriz belki

(
Ama hayatımın geri kalanı için uzun soluklu bir plan oluşturdum,5 ay önce.Hayatımın geri kalanını nerede ve nasıl geçireceğim hakkında. Bu plan 10-12 yıl sürecek belki uzun bir süre ama,40 yıl nasıl geçti ben bile bilmiyorrum. 10-12 yıl nedir ki oda geçecek.
Sevgili berna şu an benim olmak isteyipte olamadığım yerlerdesin buna inan.Benim zamana ihtiyacım var.Planlarımın gerçekleşmesi için.
10-12 yıllık plan içinde benim için en önemlisi tanımakta geç kaldığım doğa'yı ve doğanın içinde bulunan güzellikleri araştırıp,okumak ve pratik yapmak.Daha sonra kaçıp göçeceğim İstanbuldan.Gerçekten yaşadığıma,soluk alıp vereceğime inandığım beni bekleyen hayallerimi gerçekleştirecek yere gideceğim.
Kuşlar,böcekler,çiçekler,ağaçlar herşey olacak orada.
Neyse seni daha fazla sıkmak istemem
Unutmadan;benim ektiğim toğumlar biraz daha büyüsün bende sana resimlerini göndereceğim.
Şimdilik hoşçakal kardeşim berna görüşmek üzere...
Tüm doğaya,ağaçlara ve yeşil olan her şeye benden selamlar....UC