View Single Post
Eski 14-10-2009, 17:42   #467
Sarıcan
Ağaç Dostu

Sarıcan's Avatar

Giriş Tarihi: 28-11-2008
Sn. Külkedisi,

İmla için söylediklerim daha önce de söylediğim gibi sadece fenci ( emekli makina mühendisi ) bir büyüğünüz olarak rica idi.

Alıntı:
öneriler için sağolun imla olayında alışkanlık tabi siz ne desenizde ben yanlış yazımlar yapıcam burda fenciyim ben bu tarz şeylere önem vermem ama dikkat edicem sizin için,,,konu açıcam ama burayada yazayım marul tohumlarını ektim ve çıkmaya başladılar kudret beyin yardımıyla daha sonra onları perlite geçircem bakalım neler olcak
Ama yukardaki yazım şekli ile forum yöneticilerinden çok sert uyarılar alabilirsiniz. Bir tek noktalama işareti var o da arka arkaya üç adet virgül, hangi anlamda kullandınız anlayamadım. Bu hatalar alışkanlık değil ve düzeltilmesi gerekir.

"Fenci" de olsanız, mesleğinize baktım öğretmensiniz. Öğrencilerinize dersi daha iyi aktarabilmek için alışkanlıklarınızdan kesin kurtulmanız gerekir. Sadece biraz dikkat yeterli, biraz da sabır tabii ki.

"Yapıcam, edicem, açıcam ve geçircem" in düzgün yazılışlarına ve noktalama işaretlerine dikkat ederek yazınızı tekrar düzeltirseniz bir ucundan başlamış olursunuz. İsterseniz böyle yazmaya da devam edebilirsiniz. Karar sizin. Ama yeni başlık açma kararınıza sevindim.

Sarıcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön