Sevgili Berna;
Çektiğin resimleri gördüm.Sana zahmet verdim,sağol.Gerçekten çok ilginç palmiyenin üstünde çam ağaçları.Güzel bir görüntü olmuş.1 tanesi bayağı büyümüş galiba.Bir çoğu 30 cm yakın,bir taneside 3 kola ayrılmış.Gerçekten çok enteresan.Ufacık bir toğum kendi kendine palmiyenin üstüne düşüyor ve çimleniyor,büyüyor.Allahın hikmeti.
Palmiyedeki çamları alıp asıl yerine toprağa dikmek için bir çaban olacak mı. Köklerine zarar vermeden,sitede oturduğunuza göre bahçe işlerinden anlayan birleri olsa gerek.Onlardan yardım alarak asıl yerlerine dikersen,bence sende mutlu olacak ve gözlerini onlardan alamayacakmışsın gibi düşünüyorum.Şöyle yanlarına çıtalardan koruma yaparsın kendi ellerinle çocuklar istemeden zarar vermesin diye, ne dersin bence çok güzel olur sonrada onların fotograflarını çekersin bizlerde görürüz. Olur mu...

))
Unutmadan müsaden varsa çekmiş olduğun fotografları ben lİnkten almak istiyorum.Ağaçlarla özelliklede çamlar ile ilgili fotograflar benim ilgimi çeker ve saklarım müsaden varsa (telif hakkı senin olduğu için) fotofraflarını alıp saklayabilirmiyim.
Şimdilik hoşçakal arkadaşım görüşmek üzere...
Tüm doğaya,ağaçlara ve yeşil olan her şeye benden selamlar....