View Single Post
Eski 15-11-2006, 13:36   #287
Ali H. ALI
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 08-06-2006
Şehir: Melbourne Australia
Mesajlar: 4,550
Herkese merhaba , burasi tenha gibi, belliki herkesin isi gucu var, olsun ben yine arkami Bonsaireef in yasli zeytin agacina dayayip dinleneyim.

Bonsaireef zeytinlerine nazar deymesin, oralarin en gozde zeytin agaclari olacaklar. iki gozun gibi bak onlara.

Albiza,o mor salkimlarin senin elinde olmasina sevindim, onlari seneye mor cicekleri ile bonsai saksilarinda gorecegimizden eminim.

Gecen gun ilginc bir yazi okudum, sizlerle de paylasmak istedim. Doktor arkadaslarin ilgisini cekecegini dusunyorum.
Bu forumlarin birkac yerinde bonsainin bagimlilik yaptigi, bir defa bulastimi kurtulmanin zor oldugu gibi sakalar yapildi. Peki buna ne dersiniz.

Banglades de bonsai ile ugrasan md.T Hossain, bir makalesinde, Bangladeste bonsaiyi tanitan ve "Banglades Bonsai Society" nin kurucusu, Nazmul Haque Khoka yi anlatirken Khoka nin asagidaki sozlerini makalesine aldi.
" Deneyimlerimden ogrendigim, bir cok uyusturucu bagimlisi, tedavi gordukten sonra, buyuk bir olasilikla tekrar uyusturucuya baslayip eski yasantisina geri donuyor. Fakat bagimlilara , bonsai tanitilip, bonsai yapimi anlatilir ve bonsai yapmiya baslarlarsa, onlari bagimliliktan kurtarabiliriz."

Doktor arkadaslara belki bir gun lazim olur.

Sevgi ile kaliniz.

Ali H. ALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön