View Single Post
Eski 13-10-2009, 17:32   #1593
whtelove
Yeni Üye

whtelove's Avatar

Giriş Tarihi: 27-09-2009
sayfayı basından sonuna kadar ılgı ıle okuyup bıonem ıle ılgılı bılgılerı aldım.yalnız aklımdakı soru ısaretlerının gıderılmesıne yarayacak bılgılerı goremedım.bıonem her turlu bıtkı uzerınde normalın ustunde faydası olan guzel bı bulus.tartısmaların ve karsılıklı soruların ıcınde en az konu olan uzum bagları ıle ılgılı konular kesın ve net bı sonuca ulasmamıs durumda en buyuk korkumuz kulleme. sn halil önen ve sn 20horoz adlı kısılerdı sanırım sadece uzum bagı yetıstırıcılerı ondan kaynaklanıyor olması lazım.genıs alanlarda yetıstırmekte oldugumuz uzum baglarımızda ıster ıstemez yabancı otlarda cıkıyor hastalıklarla mucade ettıgımız kadarı ıle bu yabancı otlar ılede mucadele edıyoruz.bıonem bu yabancı otlara da bı etkısı varmıdır.sonucta bunlarda bı bıtkı ve topraktan bıonemı emzımleyecekler.bız yok etmek ısterken onlarda bıtkıler gıbı ıyı yonde gelısme gostereceklermı.sn 20horoz ısımlı uyemızın kulleme ıle mucadelesınde kısısel hataları ıle yeterlı ekıpmana sahıp olmadıgındanmı basarısızlıga ulastı.buda tam olarak belırtılmemıs ve son zamanlarda bıtkıdoktoru ısımlı uyede denemelere baslamıstı oda bı sonuc soylemedı benım ıcın konu sonucsuz kaldı ve kullanıpla kullanmamak arasında tereddutte kaldım.bıraz uzun ve karsıkık oldu sanırım.saygılarımla...

whtelove Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön