Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ahmet salih
Sn;oğuz alper narenciyelerimdeki yaprak galeri güvesi için 3 gün ara ile 3 kez ilaçladım şimdilik olumlu gelişmeler mevcut resimlerini daha sonra yayınlamaya çalışacağım.bundan sonra 15 günde bir uygulama yapsam olur mu? BU arada ilaçlama yaparken bir miktarda kabuklu bit olduğunu fark ettim. zeytinlerlerde zeytin güvesi,kirazda ise(yaprak kenarlarında kuruma ve gövdede reçine salgısının artması)tanımlayamadığım patolojiler mevcuttu, en hızlı etkiyi güllerde gösterdi ilk ilaçlamadan sonra gözle görülür değişimler oldu, yaprak galeri güvesi için , şunu fark ettim diğer arkadaşlarada şiddetle öneririm, yapraklar kıvrıldığı için ilacın yaprağa tam ulaşmasında sıkıntı oluyor, ilaçlamadan önce bütün hastalıklı kıvrık yaprakların toplanması gerekiyor, . Roa için çalışmalarınız tamamlandı mı? roa , bionem ile birlikte uygulanabilecek mi? patent çalışmaları bittiyse roa plus ve natura yı denemek isterim .şimdiden teşekkürler.
|
En hızlı etki güllerde görüldü demiştik 2 kez bionem uygulama sonrası güller. güllerde belirgin bir canlılık ,tomurcuklanmada artma gözlemledim .