Merhaba dostlar anlattıklarınız şey kombu çayı ve kültürü ben bu çayı 1980 yılında annemin vasıtası ilen her sabah açkarnına 1 çay bardağı içirirdi 3 aysonra faydasını gördükten sonra 1993 yıllara kadar içmedim o yıllarda TV de vatandaşın biri haber programında benim yıllar önce kullandığım kombu çayını cam kavanozda masanın üstünde görünce çok heyecanlandım ben polise kili idim çok faydasını görmüştüm vatandaş mide kanseri olduğunu artık umutların bittiğini ölmesinin beklendiğini hasta hanede vefaat etmesi için doktorlar babasına söylediğini babasının da evde vefa etmesini SÖYLEYİP DİYARBAKIR, deki hasta haneden köyüne götürüldüğünü söylüyor ben ise dahada çok heyecanlanıyorum köyünde birisi belki iyi gelir diye kombu çayının suyundan içirmeye başlıyorlar 1 hafta sonra kanamasının durduğunu iştahının yerine geldiğini söylüyor hatta diyor ki mezarım bile hazırlanmıştı diyor sonuç işte buradayım diyordu spikere TÜRKİYE tanısın bu ilacı diyor ondan sonra ben bir daha bırakmamak kaydı ile 20 yıldan fazladır kullanıyorum kombu çayını benim de çok başarılı sonuçlarını gördüğüm hastalıklar var mesela kızım çok kekeliyordu vede çok zayıftı sık sık hasta oluyordu ona kombu çayı içirmeye başladım bir süre sonra kekemeliğinin geçtiğini sık sık hasta olmadığını gördüm büyük oğlumun yüzünde çillerini yok olduğunu eşimin kabızlık probleminin artık olmadığını mide rahatsızlığı vardı ve kombu çayı içiremiyordum bir gün mide ağrısı dayanılmaz hale gelmişti zorla 1 su bardağı kombu çayını içirdim sizleri temin ederim ki 5 dk içersinde ağrısının geçtiğini gördüm kanser vakalarında çok başarılı sonuçlar alındığını gördüm uzun lafın kısası bu kombu çayı müthiş bir şey bence herkesin kullanmasını isterim çünkü daha yan etkisine rastlanmamış vede dünyanın %70 bu kombu çayını kullanıyor daha ayrıntılı bilgi istersaniz temin etmek isterseniz 05335693141 HASAN ALİ ZURNACI araya bilir mail atabilirsiniz
http://www.turkish-media.com/forum/b...showentry=3426
http://www.youtube.com/watch?v=vA8qMI6UOD0