Senin o bahsettiğin acıları anadoluda herkes fazlasıyla yaşadı ermenilerin yaptıklarını unutmadık hamidiye alaylarının onlara verdiği derside iyi biliriz hamidiye alaylarının kimlerden oluştuğunuda acıdan bahsediyorsun git derman ol ozaman ne işin var Adanada Tuncelide oturan konuşsun bence Tunceliden çıkıp başka toprağın ekmeğini yiyen değil.
şu an Tunceliyi terketmeyen insanlar var değilmi onlar ne oluyolar devlet yanlısımı hani siz genelde devlet tarafından toprağınızdan sürülmüş olursunuz ya.
Bizim aşiretin desturunu anlatayım sana :Toprağın tehlikedeyse toprağını terketmezsin,bir davan varsa ölürsün.
bundan gerisi ne anlatırsan anlat tunceliye yapılanları anlatıyorsun Devlete kinin varsa devlet orada git size karşı husumetim var de askerlere git sizin kemalist düzeninize öfke duyuyorum de Atatürkçü Düşünce DERNEĞİNE git orda konuş ulusalcılara bağır dön ensonda kendine sor neden diye?
burda yazıp ta niye forumu siyasileştiriyorsun.doğa katlolmasın evet ama bunun yanında kaktırılmak istenen düşünceye hayır.
İzmirden yazıyorum diye İzmirli olduğumu sanma güneydoğuyu iyi bilirim yaşadım gezdim.
bütün hepsi bu.
dahada devam ettirmeyeceğim.
|