View Single Post
Eski 14-11-2006, 09:53   #106
turunç
Ağaç Dostu

turunç's Avatar

Giriş Tarihi: 15-10-2006
eh ehe eheh..
Hakkımdaki düşüncelerinize çok sevindim.Bana söylediğiniz herşeyi uygulamaya, araştırmaya, daha önceki forumlarda yazdıklarınızı okuyup anlamaya çalışıyorum. Elimde çokça resim oldu 250 300 kadar..

Gerçekten güzel ve zevkli bir uğraş. Standartların dışında, sıradan işler yapmaktan sıkılan, artık daha zor şeyler yapmalıyım diyen kişiler için, saygın ve huzur verici buluyorum bonsaiyi. Çiçek, ağaç ve bahçe işleryle uğraşanlar bir süre sonra tıkanırlar. Elinde tohumdan fideden soğandan çelikten üretilmiş bir sürü yeşillikle avunamayanlar bonsai işine girsin derim.

Yardımlarınızı esirgemediğiniz, kafayorup fikir verdiğiniz hatta anlamam için uğraşıp resim çizdiğiniz için içten teşekkürler. Öğrenmemde çok yardımcı oluyorsunuz. Bende sizlerin izinden gidip yeni başlayan, bu işe merak salmış, gönül vermiş kişilere yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım. Böylece bu güzel uğraşıyla insanlarımızın ruhunun arınacağını ve daha mutlu bireylerin etrafımızda hayatımıza neşe katacağını düşünüyorum. En derin saygılarımla. (saygılar kelimesinin anlamını iyi biliyorum ve gerçekten kullanırken laf olsun diye değil içimden öyle hissettiğim için söylüyorum. Zira bunu hakediyorsunuz.)

turunç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön