View Single Post
Eski 14-11-2006, 08:50   #105
bonsaireef
Ağaç Dostu

bonsaireef's Avatar

Giriş Tarihi: 29-06-2005
Muhabbette geçen 2. çizim hangisi anlamadım. Neyse, turunc aynısını nasıl buldun. Elinde bolca resim olması iyi oluyormuş değil mi?
Uygulayacağın stil raft(sal) stili. Çok iyi düşünmüşsün. Gayet güzel olacak. Artık sana öneri de veremiyoruz. Zaten sen bitirip gelmiş oluyorsun.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi turunc
Sizden beklentim bana fikirlerinizle ve uyarılarınızla yol göstermenizdir. Bende uzun zaman sonra sizin gibi yol gösterecek hale gelmek ve benden sonrakilere yardım etmek isterim. Saygılar...
Elimizden geldiğince sana fikirler vermeye çalışıyoruz ve çalışacağız. Senden beklentimiz senden sonrakilere bu öğrendiklerini aktarman ki sen bunu yapacaksın. Bonsainin Türkiye'de bir yere gelmesi için birbirimize destek olmamız, yeni başlayacaklara her türlü yardımı yaparak işini kolaylaştırmamız gerekiyor. Bu konuda herkes hemfikir sanırım.

Turunc fikilerin çok güzel. Bu işi iyice öğrenince senin bu fikilerinden çok faydalanacağız. Fotoşop olayını da aştın. Geleceği görebiliyorum; Turunc yeni başlayanların ağaçlarını şekillendiriyor.

bonsaireef Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön