Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mine Pakkaner
cengin fotoğrafınız net olmadığı için birşey söylemek zor, Et tabakası sağlıklı ve düzgün renkliyse çürümemiştir.Ancak bazı tohumların çimlenme kabiliyeti olmayabilir, bir çeşit kısırlık yani.Bu kestiğiniz için yapacak birşey yok tabi ama, diğerleri çürümediyse, suyunu değiştirmek koşuluyla, hatta içine bir-iki damla oksijenli su da koyun beklemeye devam edebilirsiniz.
|
Hayır Yapacak bişe var.Ben Adana da yaşıyorum ve avakadoyu kışın sobalı odada ektim.aralık gibi hiç bir tepki vermediğini sanırken tohumu çektiğimde 12 cm lik kök oluşmuştu ve çekerken kırılmıştı.Çekirdek zaten kendiliğinden 2 ye ayrılmıştı ve çekirdeğin zilli tarafının işi bitmişti.ben takrardan yatay olarak diğer yarısını ektim ve 3 ay sonra çekirdekten çıkan filiz kendini gösterdi daha sonra 20 gün içinde 2 yapraklı bir fide haline geldi.
Tabi Uzun bir Süreç Herkez Sabırlı olamıyabiliyor
