View Single Post
Eski 06-10-2009, 10:10   #15
canannuman
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-12-2008
Maalesef

Ben maalesef yazılı olarak birçok şeyi bulup okumama rağmen
Çok güvenilir diye düşünmemiz gereken Üniversitelerin meraklı vatandaşa yaptığı satış ile ilgili hiç birşey bulamadım.
Düşünüyorumda köyü uzak olan bir insan bir üniversiteden veya devlet güvenceli bir yerden neden internet aracılığı ile bu hayvanlardan edinemesin.

Örneğin internetten akvaryum balığı, kanarya bile edinebiliyorsunuz. Canlı kargo ile edinebiliyorsunuzda neden Saflık derecesi belli kilosu kulak numarası vs. belli bir Saanen tekesi sipariş edemiyorsunuz. Bu konu ile ilgili konuşulacak danışılacak halka açık bir sitede yok veya belkide biz bulamıyoruz.

Yazık acıdım. İnanın meraklandım Romonov koyunu satışı varmı diye internette nereleri gezdim ama hiç Şu kilo şu boy vs. şu aylık fiyatı budur diye satış yok.

Şimdi köylü cahil bilmez vırt zırt diyoruzda, Hadi çok okumuş bilmiş birisi bulsun şu internette güvenilir bir (Devletin kurumu olmalı bence çünkü sahıslara nasıl inanılabilirki bir belge ile onanmış birşeyle satan varsa bilmiyorum) Saanen keçisi de ben de bir çift edineyim mesela,
Kargo ile istediğim bir köye istediğim insanlara hediye göndereyim. Parasını ben istanbuldan ödeyeyim. İstediğim yerede teslimat yapılsın.

Yani 21. yüzyılda bu bukadar zormu.

canannuman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön