Konu: Meyvelitepe
View Single Post
Eski 04-10-2009, 21:23   #66
Dogasever
Ağaç Dostu

Dogasever's Avatar

Giriş Tarihi: 05-04-2007
Bu başlığı yeni gördüm ve neden daha önce buraya yazı yazmadım diye kendime biraz kızmadım desem yalan olur. Ben çok fazla söz söylemek istemiyorum. Forumu okuyanlar Sn MeyvelıTepe'yi zaten seçtiği sözcüklerden ve ifadelerden hemen anlıyorlar. Kendisini tanımış olmaktan son derece mutluyum ve ne gariptir ki içimde sanki Meyvelitepe'yi kırk yıldır tanıyormuşum gibi bir his var. Sanki yıllar önce aynı mahallede çember çevirdik, futbol oynadık. MeyveliTepe sözcüğü bana huzur veriyor. İçimi rahatlatıyor. MeyveliTepe, sanki aniden karşınıza çıkan bir deniz ya da çöldeki bir vaha gibi. MeyveliTepe'ler hep olmalı diye düşünüyorum. İçimde bir ses, MeyveliTepe olursa, Meyvelitepe'ler çoğalırsa; topraklarımız çöl olmayacak, sularımız kirlenmeyecek, kırlarımız, bahçelerimiz hep bakımlı olacak diyor. O yüzden, artık MeyveliTepe sadece kendisi değildir. O yüzbinlerce hatta belki de milyonlarca insanın hayalidir. O bir gün başlayacak diye sabırla beklediğimiz bir hareketin de adıdıdır. İyi ki varsın Meyvelitepe. İlk fırsatta sizi ve eşinizi ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.
Not: Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğünün entegre mücadele talimatları içinde kaolin kilinin esamesinin olmamasına hiç şaşırmadım. Ben EM'yi Türkiye'ye ilk getirdiğimde, Bakanlıkta kimse Yararlı Mikroorganizmanın ne olduğunu dahi bilmiyordu.

Dogasever Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön