Evet yaa haremlik selamlıkta nerden çıktı, biz sigara dumanından rahatsız olduğumuz için malina gelmeden öncede arkadaşlar sigara içmek için diğer masaya geçtiler birkaç kez.
Ben sigarayı bırakalı 1,5 yıl oluyor, kendim içerkende dumanından rahatsız olurdum, hatta kendi sigaramın dumanını kovalar dururdum

Ve birileri yanımda içtiği zaman nedense duman sanki hep üstüme üstüme gelir, hayrettirki dün malinanın içtiği sigara dumanı hiç rahatsız etmedi bana gelmedi bile yanında oturduğum halde, gelmiş olsaydı bende başka bir masaya transfer ederdim kendimi.
Şükran arkadaşım tanıdım siz manilasınız (benden kaçmaz ifadesi vardı yüzünde) derken çok şekerdi, cafedeki bayananın yüzündeki şaşkınlık ve arkasından durumu toparlamak için Aybalanın malinanın saçları beyaz demesi üzerine. Ben yeni boyattım demesi ve şirinliği, her anlamda günümüzü güzelleştirdi. Ayrıca sevgili arkadaşım, komşum turunç burdan duyururumki Mahmut beyin getirdiği kalp-kalbe karşıdan benimde oldu artık.
Hatta Malinanın balkon resimlerinde gördüğüm ve çok sevdiğim bir çiçekten, istedim onlardanda olucak naberrr

)
Bideee cafede çok güzel menekşeler vardı, çıkarken hanımdan istedim istediğin kadar yaprak alabilirsin dedi, öncesinde bende getirdiğim top kaktüslerden 2 tane hanıma vermiştim, onunda varmış evinin balkonunda ve çiçek açıyormuş.
Hanım çıkarken siz ağaçlar, çiçekler filan konuşuyordunuz bu ne dedi, bende Ağaçlar net , internetten sizde girin, üye olun dedim, bunu çok rahat söyledim çünkü cafede bilgisayar vardı, dilerim internet te vardır ve o hanımda boş zamanlarında bize katılır, eğer gelir ve bu yazımı görürse kendini bize tanıtırsa sevinirim. Biz ona imitasyon malina demiştik gelirse bakalım o kendine ne diyecek, gelmezse ben kadıköy e gider bir daha konuşurum

Sonuç olarak çok güzel bir gündü, Aybala sağolsun sabah poğçalar, öğleden sonra muzlarla bizi besledi. Şükrandanda börek alacağımız var

)
Ben botanik bahçesinden tohumlar topladım, bakalım çimlendirebilecekmiyim.
İnternetin böyle güzelliklerle başkalarının da hayatına girmesini diliyorum.
Yaşasın Ağaçlar net. (Dağılalım arkadaşlar )