henüz 12- 13yaşındayım, okuduğum bir kar kurabiye tarifini tek başıma yaptım ,sıra geldi pişirmeye annemden fırını nasıl yakacağımı öğrendim, tepsinin altı pişince yerini değiştiip üste alacaksın ki üstü de pişsin dedi
süreyi hatırlamıyorum ama altı pişti tepsiyi üste aldım arkadaşları gelmişti onlarla oturma odasına aldım ve mutfağa gittim ki ne göreyim
benim kar kurabiyelerim olmuş mu kömür kurabiye

)))
tepsiyi çıkartım ılıyınca getirdim odaya başladık kaşıkla beyaz kısımların ı yemeye,
meğer fırını üstü çok çabuk pişiriyormuş....
ilk deneyimim başarısızdı ama pastanelerde satılabilecek kadar lezzetli kurabiyeler yapıyorum artık
ev halkı ve arkadaşlarım bayılıyorlar
biraraya gelecek olsak kurabiyeler senden diyorlar..