View Single Post
Eski 13-11-2006, 08:07   #62
murare
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 29-08-2006
Mjgn abla ormana gidemediniz heralde? Bir dahaki sefere hep beraber inşallah.
Neyse şu kırıcı olma meselesine gelelim. Bilen bilir bu söz popüler dizilerden birinde bir dönem tutulan bir replikti (herhalde doğru yazdım). İnsan söylerken (özellikle sırıtırken) daha başka algılanıyor aslında. Yazıda vurgulamaların yapılamayışından dolayı doğal olarak yanlış anlaşıldım ama tabi benim hatam. Kusura bakmayın yoksa kimseye kırıldığımdan değil. Umarım bende kimseyi kırmamışımdır.
Sonraki yazdıklarınla alakalıda bir şeyler yazayım. Öncelikle şunu söyleyeyim kolay kolay kırılmam tabiri caizse odun gibi biriyimdir. Bunu daha öncede belirttim aslında benim için o akşamki yemeğe katılmak bile büyük aşamaydı. Beni kendinle kıyaslayıp neden gelmiyorsun deme abi o yüzden. Dur bir tekrar okuyum başka ne denmiş... Haa bende o kapasite yok işte abicim buluşmam için 15-20 dk yetmiyor, bir hafta önceden rezervasyon yaptırıyorum
Bizim buluşmamıza gelince doğrudur Ankara ekibi bölümüne yazılmalıydı, başkalarıda bonsai hakkında bilgi almak isteyebilirdi. O günMjgn ablaya anlatamamışım (ki konuşamadığımı söylemiştim) mesele saksı değil (zaten almadım) ben gideceğime dair bir söz vermiştim (işte bu sözü verdiysem hayatımda hiç görmediğim bir insanın yanına bile Türkiye'nin bir ucuna giderim) Mjgn ablaya söylemek istediğim o idi. Kendisi bana onlarıda al gel o zaman dedi. Bende kendisine (şimdi söyleyince hatırlayacaktır) buluşmayı ben ayarlamadım ikna edebilirsem dedim. İkna et dedi ve ben ayrıldım o gün daha fazla konuşamadık, hasta ziyaretine gidiyordu. Gelecek arkadaşlardan sorduğum biride ben gelemem deyincede o iş yattı. (o arkadaşda buluşmaya gelmedi oda ayrı konu çok kötü bozuşacağız)Yani bir buluşma ayarlanıyorsa ve ben gelirim dedimse herkesle saksı alırım. (şunuda belirteyim o buluşma çok işime yaradı) Başka ne kaldı...Ha bu arada sizi takdir etmediğimi sanmayın buluşmalar için ama ben biraz uzağımdır bu konulara öyle pat diye gidip ben geldim diyemem en azından şimdilik. O gün mjgn ablaya gidişimdeki sebepte Veli abiyi meraktır. Sanırım bazı şeyler açıklandı. (umarım)
Bu arada kuçukuçuya geçmiş olsun köpekleri severim ama uzaktan, pek anlaşamayız o yüzden ziyarete gelmeyi düşünmüyorum desem ayıp etmiş olurmuyum.
Zaten ormana gidememişsiniz eğer biraz daha önceden haber verilebilirse bende gelirim hemde sevinerek, Dediğim gibi eğer geçen sene tanışmış olsaydık bırakın ormana gitmeyi, yolda görsem selam vermekten başka bir ilişkimiz olmazdı. Bu sene birşeyler oldu bana. Biraz zaman verin, kırılmayın.

murare Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön