View Single Post
Eski 02-10-2009, 23:23   #142
bayindirmevki
Ağaç Dostu

bayindirmevki's Avatar

Giriş Tarihi: 22-07-2009
Sevgiler, saygılar Ali bey

Bu satırları da yorgun yazdığımı iddia etmemeniz için iki gün dinlendim. Bu arada tepkileri okudum. Demokrasiyi algılayış biçimimizin şahane örneklerini gördüm. Gönderdiğiniz salça-turşu resimleride çok hoş. Nedense bende bir etki yapmadı. Doğal olarak zaten ora köylülerinin yıllardır yaptığı ve ele güne gösterelim demedikleri bir yaşam kesitine vay tepkileri gösteremiyorum. Buda benim fikrim. Bazen demokrasilerde farklı sesler de çıkar.

Gelelim hikayenin özetine. ''Adam'' tanımını çümlenin vurgusunu pekiştirmek için yaptığımı anlayacak kadar okumayı sevdiğinizi, kendinizi anlatan bitip tükenmez satırlardan biliyorum. İnsanın erkeğine adam, karşıtına da kadın denir. Nerede ve hangi cümle içinde kullanıldığından bağımsız olarak bunda nezaketsizlik aramak komik.

Konuya burdan girip de neden, zaten insan olarak sahip olmanız gereken meziyetleri saydığınızı anlamıyorum. Çalıştığınız insanların ünvanları ile kendinizi niye özdeşleştirdiğinizi anlamıyorum. Benim yorgunluğumu anladığınızı belirtmek için, benden yola çıkarak kendinizi tekrarlamanızı anlamıyorum. Her birimize sayın demenin forumun ve yazım kurallarının gereği iken niye kendinizden kaynaklanan bir şey sanmanızı anlamıyorum. Bana dostluk tavsiyesi verecek kadar da dostum olduğunuzu sanmıyorum.

Ha... Son anda aklıma geldi. Size bayram öncesi özel mesaj göndermiştim. Halen cevap alamadım. Niye ki acaba,yarım saat uzaklıkta mı bulunduğumdan? Bende nezaketten sormuştum. yoksa bilmez miyim cevabını.

Saygılarımla

bayindirmevki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön