View Single Post
Eski 01-10-2009, 20:43   #56
godofwar
Ağaç Dostu

godofwar's Avatar

Giriş Tarihi: 12-09-2009
Sayın Douglas Fir
İlginiz için teşekkürler .En kısa sürede bu işlemleri gerçekleştireceğim. Evet haklısınız gerçekten yakınlar ama yapılcak birşey yok fidanlığımız 7 da ve oldukça fazla sayıda fidan bulunmakta hatta bunları koyucak yer dahi zor buluyorum. Düzenleme yapıcaz fakat bunun içinde oldukça zaman alıcı ve iş gücüne ihtiyaç var Hepsi fidelerin saksılarda hatta gelip fidanlığımızı görseniz Aman Tanrım dersiniz felaket işler acısı. En kısa zamanda dediğiniz gibi düzenleme yapıp tam bir fidanlık haline getireceğim. Benim istediğimde zaten bu . Hem bakımı hemde sulanması açısından kolaylık sağlıyacağı kesin.

Evet perlit dediğiniz gibi hem steril hemde nötrdür. Ayrıca torfla uyumu çok iyi. Torfun nemini kaçırmasını engeller ve daima nemli tıtar diye düşünüyorum. Sanırım yarın onuda temin edebiliriz diye düşünüyorum. Peki siz çeliklerinizi nereye ekiyorsunuz (kasa,viyol vb )? Hangisi daha iyi sonuç verir? Bizim viyollerimiz çelikleme için derinlikleri uygun değil o neden ile viyol yerine kasa kullanmayı düşünüyorum. Birde siz neler üretiyorsunuz hangi tür fidanlardan üretiyorsunuz?

godofwar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön