View Single Post
Eski 30-09-2009, 22:28   #52
godofwar
Ağaç Dostu

godofwar's Avatar

Giriş Tarihi: 12-09-2009
Üzüldüm gerçekten oldukça büyük bir kayıp. Doğru o zaman o hastalık geçirev mazıları ayrı bir yerde toplayıp gerekli budamayı yapıp ve ilaç uygulamasından sonra bekleyip görücez. Ayrıca forumu karıştırırken bu linkte benzer bir durumla karşı karşıya kaldığında tavsiye üzerine http://agaclar.net/forum/showthread.php?t=4472
ardaşımız bu ilaç karışımını kullanmış altuni servilerinde; Summitop ve Cupravit i karıstırıp 1 ilaclama yapıyoruz.Ardından 8-9 gun sonra Aliette ve Rovral i karistirip gene puskurtme seklinde uyguluyoruz )

İlginiz için teşekkürler syn Tuncer zaten her ihtimale karşı ince ve kalın dere kumu tedarik ettirdim aynı zamanda organik maddece zengin kestena orman toprağı getirttim. Elimde eksik olan polietilen köpüklü balık kasası ve cocopeat. Elimizde oldukça fazla v,yollerimiz mevcut ama su aktarma yeri çok fazla ve köklendirmek için derinlik yetersiz o nedenden dolayı viyol kullanmayı düşünmüyorum. Köpük kasaları olursa derinlikte yeterince sağlanmış olur. Bakalım yavaş yavaş hepsini tedarik ediyoruz ama biraz zaman alıyor pazartesi belli olur. Eğer edemezsek sizinle temas kurarım.

godofwar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön