"Hikayesinin özeti; şehirde eksiye düşen bir adamın can havli ile köye sığınması."
benim tanımlarken bu yazdıklarınız tamamen doğru.
ama eksikleriniz de var.
benim bu köyde yaşamaktan duyduğum keyif eksik.
bu siteye girdiğimden beri tüm yazılarımda her birinize sayın diyerek saygıdeğer gördüğümü belirtmem eksik.hiç kimseye "adam ya da kadın" diye hitap etmeme nezaketim eksik.
hiçbirinizi kendimden daha aşağıda ya da daha yukarıda görmeden olduğum gibi göründüm.evet eksiye düştüm.ama şehirde elime bir silah alıp kimsenin parasını malını çalmayı ve ya yardım dilenmeyi asla düşünmedim.sanırım bunun için beni eleştiremezsiniz.
geç saate kadar çalışmışsınız ve yorgunsunuz.sizi çok iyi anlıyorum.ben 30 yıl çalıştım.bunun büyük kısmında garanti bankası genel müdür yardımcısının ve garanti sigorta genel müdürünün makam şöförü olarak sabah beşten gece yarısına kadar şehir trafiğinde hatasız hizmet sundum.son 10 yılda da her gece sabaha kadar ticari takside şöförlük yaptım.ben de çok yoruldum.ben de çok uykusuz kaldım.ama evime geldiğimde ya da bir arkadaşıma rasladığımda nezaketimi yitirmeden cansıkıntımı karşımdakine yansıtmadan sohpet etmeye çalıştım.lütfen bunu sizde deneyin.daha güzel dostluklar kurarsınız.tabi böyle bir şeye gerçekten ihtiyaç duyuyorsanız.
|