View Single Post
Eski 11-11-2006, 22:51   #71
lerdemir
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 20-09-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2,120
Peki Zerrin Hn,

Ya bu TUZ meselesini hiç düşünmeden makarna haşlama suyunu saksıya dökmüşsek ve de tam 4-5 gün sonrasından itibaren Japon Gülünün tüm yaprakları birden beyazlaşmaya, kurur kıvrılır gibi olmaya başlamışsa neler yapılabilir dersiniz? Hani mesela diyorum, ama sordum maalesef eşim, dediğiniz gibi tuz koymuş o makarna suyuna ve şimdi sizin mesajınızı okuduktan sonra bir anda şimşekler çaktı kafamda "evet o makarna suyundanmış demekkk" dedim. Ama umarım çok geç değildir... Ne yapmalı?


Bir de kestane haşlama suyuna kimse birşey dememiş... Onu daha uygulamadım, tutuyorum öyle bir kenarda.. Vallahi ...

Mine Hnnnnn, diğer üstadlaarrr... İmmdaaattt !!!
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zerrin uslu
makarna haşlarken haşlama suyuna tuz atıldığı için bitkilere zarar verir onun yerine makarnaları çok az suda haşlarsanız hem daha lezzetli hem de besin değeri yüksek olur.

lerdemir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön