View Single Post
Eski 29-09-2009, 07:39   #4502
Şener KÖKSAL
Ağaç Dostu

Şener KÖKSAL's Avatar

Giriş Tarihi: 05-04-2009
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Beğeninizden mutluluk duydum. Yeni makina ile ilk denemelerimi dün akşam yaptım ve bir kısmını hemen sizlerle paylaştım. Belki yüze yakın fotoğraf çektim. Hepsini tek tek izlemekten keyf alıyorum. Makinanın diğer özelliklerinide keşfettikce yeni çekimleri memnuniyetle sizlerle paylaşacağım.

Sevim Hanım bu renklerin bir çoğu sizde yavru olarak mevcut. Belki sizde daha güzel renkler açacaklar. Mor olarak görünen daha önce açık mor beyaz karışımı ebruli bir renkti böyle açtı. Fotoğrafını yayınladığınız bordo da aslında borda beyaz ebruli bendekiler yine ebruli olarak açmaya başladı. Sanırım aldığı güneş ışığına göre renkleniyorlar.

Sevgili maki01 makinam canon 450D. İlk defa menekşelerim asıl renkleri ile görüntülendi. Bilgisayardaki görüntü ile saksıyı yanyana getirip tam bir kontrol yaptım renkler aynı

Sevgili Faruk bakımda sizden farklı uyguladığım bir şey yok. Şu an en ideal ışığı alıyorlar. Sabah güneşi. Son 45 gündür 1-2 kez çiçek çoşturan verdim çiçeklenince devam etmedim. Ama onu vermediğim menekşelerimde çoşkulu bir durumda. Sanırım şu dönem gelişim için en uygun zaman. Büyük uzun saksıdakiler bile yeni saksı değişimine rağmen tomurcuklanmaya başladılar.

Şener KÖKSAL Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön