İşlerimin yoğunlu sebebiyle pek fazla foruma zaman ayrımaz oldum. Bu yarışmaya, bende sevgili sercan1969'un gönderdiği tohumlar sayesinde katılacağımı söylemiştim. Tohumları aldıktan sonra, Ankara'da havaların biraz ısınmasını bekledim. Havalar ısındıktan sonra, diktiğim tohumlardan, hayli uzunca bir süre ses soluk çıkmadı! Tam çıkmayacaklar anlaşılan yerlerini sevmediler diye düşünürken, bir tanesi topraktan ucunu gösterdi. Sonrada çok azgın bir şekilde bahçeyi kaplamaya başladı. Sonra iki adet kabak verdi

Ben , olgunlaşıp kopardığım zamana kadar fotoğrafını çekmeyi düşünmüyordum ama, mecbur kaldım. Çünkü: geçen hafat bahçeyi temizlerken, çok ufak bir temas sonucu büyük olan kabağımız dalından koptu

Şimdi küçük olanın büyümesi için gözünün içine bakıyoruz. bahçe merkeze uzak olduğu için tartamadık, çünkü birde olgunlaşması için, bahçeden almayın diyenler oldu... Sanıyorum siz uzman kişiler kaç kilo olduğunu tahmin edebilirsiniz. sercan1969'a tekrar teşeküürler, ben bunlardan tohum alıp, seneye çok miktarda ekmeyi palnlıyorum. umarım başarırım. Herkese sevgiler.