View Single Post
Eski 28-09-2009, 00:49   #80
yesim ozgun
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-05-2009
Tüm dostlarıma,

Uzun zamandır özel birkaç nedenden dolayı sitemize giremedim. Ancak bu vesile ile bana büyük bir mutluluk yaşatan sizlere çok çok teşekkür ederim. Meğer halen bu yaşadığımız zaman da sizin gibi iyi, düşünceli ve hassas insanlarda varmış. Bugün beni mutluluktan birkaç kere ağlattınız inanın. Kendimi özel hissettim Verdiğiniz destek ve moral için de ayrıca müteşekkirim... Hepinizi çok seviyorum.

Sevgiyle kalın.

Bahçeme gelince uzun zamandır ilgilenemiyorum. Bugün haftadir ilk kez bahçeme indiğimde gördüğü manzara inanamadım. Hemen hemen tüm bahçe de çiğdemler açmış, ilaçladığım ve budadığım güllerim çok sağlıklı, sardunyalarım bol çiçekli ve yapraklı, kedi tırnaklarımlarımın üzerinde halen çicekleri var. Begonyalarım çoşmuş, cam güzellerim çicekli yağmur suyu iyi gelmişe benziyor. Fotoğraflayamadım ama en yakın zamanda fotoğraflayıp ekleyeceğim buraya. Mellisa bile halen çiçekli. Küçük ırk siklemenim yaprak vermiş. yabani otlar bile çiçeklenmişler minicik beyaz beyaz. Bugün nihayetinde ellerimi toprağa değdirdim. Birkaç lale soğanı ektim çok çok özlemişim bahçemi

yesim ozgun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön