View Single Post
Eski 25-09-2009, 20:46   #471
füsunANK
Ağaç Dostu
 
füsunANK's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-10-2006
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,391
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Arzu Kırlangıç Mesajı Göster
Teşekkür ederim Sevgili Füsun.

Kot pantolon polyester malzemeden yapılmış bir saksı. Gerçek kot pantolon topraktan ve sudan çamurlu bir görünüm alacaktır. Hatta paçadan toprak akacaktır.
Ben de aynen böyle düşünmüştüm Sn.Arzu kırlangıç, çünkü pantolonun içine toprak doldurmak gelmişti aklıma. Fakat dün Ankara 365 AVM de bir fotoğraf sergisini gezerken bir fotoğrafta gördüm, saksıyı pantolonun içine oturtmuş ,bacak kısımlarını da herhangi bir malzeme ile doldurmuş (Naylon poşetler olabilir mesela ). Belinide bir kumaş parçası ile bağlayıp saksıya sabitlemiş pantolonu. Pantolonu da bir sandalyenin üzerine oturutmuş saksı ile beraber tabi Çok hoştu. Makinam yanımda olsa çekip sizlerle paylaşacaktım. Eğer sergi kapanmadan tekrar gidersem fotoyu da buraya eklerim.


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hüzün Mesajı Göster
bebeklerin külotlu çorapları nasıl kullanılır arkadaşlar?
Aynı şeyi bebek çorabınada deneyebilirsiniz Sn.Hüzün. Bacakların içine gazete kağıdı doldurulabilir, saksıyıda basen kısmına oturtunca işlem tamam .

füsunANK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön