View Single Post
Eski 24-09-2009, 00:33   #101
thomasina
Ağaç Dostu

thomasina's Avatar

Giriş Tarihi: 05-06-2009
Sevgili afitap, forumu biraz dolaşmış olsaydınız, hepimizin zaman zaman hata yaptığını, bunun için de tek ayak cezası verilmediğini ve kibarca uyarıldığını ve hatta uyarılmadan geriye dönerek hatalarımızı düzelttiğimizi görürdünüz. Klavyesi bozuk olanlar, yurt dışından yazanlar da açıklamalarını yaparlar yürekten. Biz özenli olmayı seviyoruz, dilimizi usulünce kullanmayı da. Laf sokma deyimi yersiz bir deyim olmuş, bunu hatırlatmak isterim. Forumda insanlar düşüncelerini söylerler, hatta uygun bir üslupla da tartışabilirler. Siz bunu nasıl algıladınız da giderek daha gereksiz cümleler kurmaya başladınız. Bütün bunların boş gelmesi size özgü olabilir, ama lütfen öğretmenliğe mal etmeyiniz.
Sevgili kelimesine gelince hemen her mesajıma öyle başlarım, size de ön yargılı davranmak istememiştim, bundan sadece bunu anlamanızı tavsiye ederim.
Bu arada eğer çok ısrarlı iseniz belirteyim, son mesajlarınızda da hata var. Noktalamadan sonra boşluk bırakmıyorsunuz. Ne kadar da dikkat etseniz demek ki olmuyor. Sizinle hata bulma konusunda yarışmış olsaydım baştan beri bu üslupla konuşurdum. Bilmem farkedebildiniz mi?

thomasina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön