View Single Post
Eski 23-09-2009, 12:02   #340
Zekiye
Yeni Üye

Zekiye's Avatar

Giriş Tarihi: 14-09-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Arzu Kasapoğlu Mesajı Göster
Sevgili mrszekoz,

Bu kadar büyük bir terasınız olduğu için çok şanslınız. Gördüğüm kadarıyla manzarada güzel. Terasınızın üstünü camla kapatmanız hem görsel açıdan hemde yetiştireceğiniz bitkiler için harika olacaktır.

Size tavsiyem bitki seçiminde aceleci olmayın ve bulduğunuz her bitkiyi almayın. Çiçeklenme süresine, terasınıza yakışıp yakışmayacağına ve zevkinize uygunluğuna bakın. Ben son iki yıldır ne bulduysam balkona doldurdum ) Gerçi hepsini çok seviyorum ama adım atacak yer kalmadı. Elimdeki bazı ağaç ve çalı türlerini balkonun karşıda gördüğünüz
otoparkın yanındaki toprak alana diktim.

Kışın çiçeklerimi ne yaptığım sormuşsunuz hemen hemen hepsi yerinde duruyor. Sadece begonvil ve japon gülünü içeri alıyorum. Daha önce kışı dışarda geçiren iki japon gülümü kaybetmiştim. Birde kar yağacağı zaman balkonun dış tarafında bulananların üzerine naylon örtüyorum okadar...

Dilerim terasınızla ilgili tüm hayallerinizi en kısa zamanda gerçekleştirir ve bizimle paylaşırsınız

Sevgiler...
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Terasımın üstü tamamen ahşap çatıyla kapalı, kenarlarını camla kapatmak şimdilik mümkün görünmüyor ama ilerisi için kararlıyım ve araştırmalarıma şimdiden başlayacağım.Bu siteden de müthiş fikirler ve yardımlar alacağıma inanıyorum.Sitede gördüklerim beni çok heyecanlandırdı.Müthiş bir gaza geldim yani.Bakalım artık zaman gösterecek...

Zekiye Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön