Herkese iyi bayramlar
Tüm ağaçlar net dostlarımın mübarek Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım.Bayramınızı sevdiklerinizle beraber mutlu bir şekilde geçirmeniz dileğiyle.
Ben de bu Ramazan bayramını köyüm de(Çobanköy de)kardeşlerim,annem ve yeğenlerimle beraber geçirdim.Bayramlar insanları biraraya getirmeye bir vesile oluyor.Tabi ki tek eksiklik rahmetli babamın yanımızda olmayışıydı.Biz de hep beraber mezarı başında ziyaret ederek bayramı burada da kutladık.
Mezarlık ile ilgili yapmış olduğum çalışmalar boy göstermeye başladı.Ağaçlar ve fideler yavaş yavaş belirginleşiyor.Havaların yağışlı gitmesi bu yönden çok iyi oldu.Bu bayram ilginç gelişmeler oldu köyüm de.Eskiden bayram arifesinde sadece erkekler ikindi namazı çıkışı mezarlığa giderdi.Ama bu sene hem arife günü hem de bayramın birinci günü kadınlar da çocuklarda mezarlık ziyaretine gelmeye başladı.Büyük şehirlerde ki gibi kalabalık bir topluluk vardı.Ağaçlandırma çalışmalarım ile ilgili olumlu görüşler almaya başladım.Hiç kimse eskiden ne eleştirir ne olumlu karşılardı.Bu sene olumlu görüşler almaya ve yapılanlar hakkında iyi düşüncelerini belirtmeye başladıklarına şahit oluyorum.Hani bir söz vardır "Sabreden derviş muradına ermiş" diye.Demek ki sabretmek gerekliymiş.Bu sene inanın değişik birşeyler oluyor.İnşaallah devam eder böyle.Herkese selamlar...
Düzenleyen hakan7960 : 21-09-2009 saat 13:36
|