Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bulut_cagman
Pepino fidesi ihtiyacı olan arkadaşlar varsa elimde boyu 40 cm civarında gayet sağlıklı fideler mevcut isteyen varsa yardımcı olabilirim. Resimleri ektedir.
Fide fiyatları 4 lira olup normal piyasada satılan 1 Tl fideler çelimsiz boyu en fazla 30 cm zayıf fidelerdir.
Sağlıklı - Canlı ve hastalıksız anaçlardan 1 ay önce topraktan alınarak yeni Keselerine almış bulunmaktayım...
|
sayın bulut_cagman
yazdığınız gibi piyasada satılan pepino fideleri 1 tl olaması kötü çelimsiz değil siz öyle demele piyasada ben gibi pepino fidesi satan arkadaşları kötülemeyin
bende pepino fidesi satıyorum baharın sitede arkadaşlar fide aldılar fiyatta 0,80 krş tan verdim bu demek oluyor benim fideler çelimsiz zayıf degil siteden fidan alan arkadaşlar hiç bir kimseden sikayet almadım hem benim sattığım fideler 10 - 15 cm boylarındadı
tarımla uğraşan arkadaşlar bilir kısa fidenin mi toprağı kök salması mı iyi yoksa uzun boylu fidenin kök salması mı iyidir
kısa fide her zaman toprağa uyum sağlaması tutması daha hızlı büyümesi gözlenmiştir ve zaiyat verilmez suyunu geçirmedikçe
simdi karar arkadaşların sizi kötülemek değil sadece arkadaşların bilgilenmesi piyasada fide satan arkadaşları savunmak için yazdım mesajı