Sevgili dostlarım, önce ben de hepinizin bayramını kutluyor, tekrarına kavuşmayı diliyorum, hep birlikte.
Tohumlarınız elinize ulaştıkça çok seviniyorum, burada bazan bir zarf bazan bir yapıştırıcı bazan da bir parçakağıt bulmakta zorlanıyorum, aslında epeyce kağıt stoğum vardı ama torunlarım resim yapmak için kullandılar.
Acele ile Mersin'e inmem gerekince, bir an önce tohumların elinize geçmesi için alelacele bulduğum her şeye tohum sarmak zorunda kaldım, burada peçetelerimin konuya katkısını inkar edemem
Sayın Birol, sanırım böğürtlenler toprakla buluşmuştur, hepsini birbirine yakın dikerseniz, daha canlı bir görüntü oluşturursunuz.
Sayın Fikreterten, her zaman beklerim.
Sevgili Çiçeksever70, bu kadar duygusal yazılır mı canım, beni de ağlattınız burada.
Memleket kokusu çiçekleriniz açtıkça emin olun yüzünüzde güller açacak.
Ben eminim ki, sizin güzel bahçenizde onlar prensesler gibi bakılacaklar, bana fotoğraflarını gönderirsiniz artık.
Sevgili Katmer, bu gün siteye yeni uğruyorum, sizinle kahve keyfini kaçırdığıma üzüldüm
Sevgili Sevim4, yeni üye olduğumda ben de sizin gibi tohumlar biriktirdim, ama yaz gelipte sulama işleri bakımlar başlayınca "ben ne yapmışım yahu" dedim kendi kendime, bana benzemeyin olur mu?
Sayın Güngör Salman, size de iyi bayramlar efendim.
Sevgili Defne, kahverengi yuvarlaklar suzan sarmaşığı, hazeranlar en minik olanları, içlerinde çörekotu ve hüsnüyusuf ta vardır.
Yıldız çadırı uzun siyah olanlar, minik el bombasına benzeyenler de akşam sefaları.