View Single Post
Eski 17-09-2009, 20:35   #816
Faruk
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-12-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Zeolit55 Mesajı Göster
Sevgili dostlarım Yazıları okudumda dikkatimi çekti bir arkadaşım yazmış; kök gelişmesi için N ve K atın diye ne zamandan beridir Azot ve potasyum köklendirme işlevini icra etmeye başlamış doğrusu şaşırdım. Bütün litaratürleri arkadaşım altüst etti saygılar sunuyorum.
Sayın Zeolit55;

Bilgilerin paylaşıldıkça anlam kazandığı, doğa kütüphanesi diyebileceğim bu forum da N (Azot) un yaprak gelişimini , K (Potasyum) un kök gelişimini ifade ettiğim için tarafınızdan yazılan cümleler okumak ne anlama geliyor?

Benim burda bitkiler üzerine teorikte herhangi bir eğitim almayıp pratikte agaclar.net sayesin de amatörce yaptığım uygulamalardan elde ettiğim belki doğru belki yanlış bilgilerimi değerli dostlarımızla paylaşmam da ne gibi bir yanlışlık var?

Ortada sizce yanlış bir anlaşılma , hatalı bir uygulama , hatalı bir bilgi aktarımı varsa bunun çözümü iğneleyici cümleler olmamalı.

Bu forum da bir arkadaşıma ithafen yazdığım NPK nın oranca N ve K ağırlıklı olanını yaprak ve kök gelişimin de bitkiniz de kullanabilirsiniz demem yanlış bir bilgi aktarımı ise lütfen doğrusunu sizden öğrenelim ve ben de öğrenmiş olayım...

Faruk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön